Hej bloggen ;)

Track er en ungdomsfest, for alle unge.

Track bliver arrangeret af en gruppe unge (crew), de unge er til møde, ca. 1 gang om ugen fra starten af november, til starten af påsken, hvor track finder sted. For at finde ud af hvad der skal ske og hvem der skal komme og spille musik.

Til Track kommer der mange andre klubber, for rigtig mange forskellige steder i Danmark.

Junior klubberne er velkommen til Track fra 14.00 - 22.00. Der er rigtig mange forskellige aktiviteter for de unge, musik og meget mere.

Til Ungdoms klubben er der også rigtig mange sjove og spændende aktiviteter.

Ungdoms klubberne er velkommen fra 14.00 - 01.00. Deres program for dagen/aftenen er ret meget ligesom junior klubbens. De unges har bare et lidt længere program end junior klubbens. Men både Junior klubben og ungdoms klubbernes "fest" er ligedan, lige godt musik, lige gode aktiviteter. For begge klubber skal det nok blive en fed fest! 

Aktiviteterne til track er ret forskellige, det er de unge der er med til at arrangerer track, der bestemmer hvad der skal ske, og hvilke aktiviteter der så skal være.

Musikken til track er rigtig godt! Der komme forskellig kunstnere og spille som f.eks. Gulddrengen, Citybois, Kelde, Kesi, Djämes Braun, Kaka, Bro og mange andre.

Track er en vild fest, som rigtig mange unge tager med til for at få det sjovt med vennerne, for at høre noget fantastisk musik og bare feste igennem.