Fredag d. 17 var en kold, mørk og blæsende novemberdag. Trods skyerne lå i et tykt lag over Allingåbro, lyste stjernerne alligevel helt skarpt. Ni af juniorklubbens modigste og dygtigste talenter dystede i den årligt tilbagevendende begivenhed, Talentfaktor.

Dansere, sangere og musikere havde øvet sig intensivt i flere måneder, på at levere et show ud over det sædvanlige, der kunne nappe den eftertragtede vandrepokal med hjem til deres juniorklub.

Vinderne af konkurrencen blev tre dansepiger fra Grenå Juniorklub, der havde forberedt en flot koreografi, med både rekvisitter, løft og fantastisk musikvalg. Overdommer Magnus Lyngdorf siger om vinderen: ”Det var fantastisk flot at se på, og man kunne virkelig se at de havde øvet deres act.”

Også pigerne selv var ganske begejstrede: ”Vi havde overhovedet ikke regnet med det. De andre var så gode, men vi er helt vildt glade”.

Med et professionelt lyd- og lysshow var der virkelig lagt i kakkelovnen til en aften smæk fyldt med lige dele skøn musik og underholdning, samt flokke af sommerfugle der fløj rundt i maverne på de unge stjerner.

Trods konkurrenceelementet, var deltagerne mest af alt hinandens største støtter, og klapsalver og jubelråb kunne altid høres nede fra kunstnerlogen, når et act var afsluttet. Fantastisk stemning.

Alt i alt en HELT igennem fantastisk aften, der stod i underholdningens og stjernes tegn. Og lur mig om ikke et par kommende lokale stjerner er født.

 

En speciel tak skal lyde til:

Nicklas Bøgelund – Lyd, lys og jury

Andreas Højer – Lyd, lys og jury

Elena Capello – Kunstnerloge

Magnus Lyngdorf - Overjury

Og alle de andre fantastiske medarbejdere der gjorde dette muligt.

Tak.

For andet år i træk trak Fristedets juniorklubbørn i Auning og dets to voksne Sabina og Rikke i arbejdstøjet for at støtte op om Børns Vilkårs landsdækkende indsamling "Bag for en sag" til fordel for Børnetelefonen.

Børnetelefonen har eksisteret i Danmark de sidste 30 år, hvor der hvert år ringer mere end 100.000 børn og unge ind, og hvor mere end 450 frivillige sidder klar til at besvare de mange henvendelser fra børn og unge, som ønsker hjælp og rådgivning til problematikker om alt lige fra kærestesorger, usikkerhed, skilsmisse, spiseforstyrrelser til omsorgssvigt som vold og misbrug.