For andet år i træk trak Fristedets juniorklubbørn i Auning og dets to voksne Sabina og Rikke i arbejdstøjet for at støtte op om Børns Vilkårs landsdækkende indsamling "Bag for en sag" til fordel for Børnetelefonen.

Børnetelefonen har eksisteret i Danmark de sidste 30 år, hvor der hvert år ringer mere end 100.000 børn og unge ind, og hvor mere end 450 frivillige sidder klar til at besvare de mange henvendelser fra børn og unge, som ønsker hjælp og rådgivning til problematikker om alt lige fra kærestesorger, usikkerhed, skilsmisse, spiseforstyrrelser til omsorgssvigt som vold og misbrug.

I flere dage var der fart over feltet i Juniorklubbens beskedne køkken. Der blev læst bageopskrifter og bagt og pyntet kager til den helt store guldmedalje. Halvdelen af kagerne blev efterfølgende solgt i ungemiljøet i Allingåbro, hvor ungdomsklubbens unge mennesker tog for sig af de lækre kager, mens de velvilligt lagde en skilling - selv om manglende mobilepay viste sig at være en udfordring.

Juniorklubben Fristedets unge menneskers iver ville dog ingen ende tage, da de på 3. dagen selv langede den ene kage over disken efter den anden i området uden for Juniorklubbens lokaler i Auning, mens klubpædagogen, Rikke, blot stod i kulissen og nød børnenes entusiasme.

Den første kunde var Auning skoles nye leder, Christina Birch Mogensen.

"Det er så vigtigt, at vi også nogle gange støtter op om at gøre noget godt for andre, og når vi støtter op om Børnetelefonen, gør vi hermed også Juniorklubbens børn opmærksomme på, at Børnetelefonen også er for dem, hvis de står her og nu eller på et senere tidspunkt får brug for at søge råd og vejledning, og de ikke føler, de har andre at gå til", udtaler Rikke Bennekou Bach.

Alt i alt blev der samlet 450,- ind, som nu er videregivet til Børns Vilkår med devisen om, at " mange bække små gør en stor å."