Pink Floyd Project - en oplevelse der efterlod os hypnotiseret.

Stemningen i koncertsalen er højt til loftet, folk hilser, drikker lidt øl og sodavand. Efter lidt tid begynder folk stille og roligt at finde deres pladser. Lyset bliver sænket, og alt snak stopper med det samme. En enkelt mand stiller sig op på scenen, rampelyset styre ind på ham, han begynder at spille en stille melodi. Folk sidder helt stille og lytter, og så lyder der et brag, og hele bandet går i gang med at spille den første sang.

Mens bandet spiller, køre der nogle små videoklip, der sammen med musikken kan gøre en helt hypnotiseret. Bandet spiller mange af deres kendte sange og folk synger højt med og den store træk ind og ud stolerække ryster faretruende under vægten af de mange tilskuere der vipper med på sangene. Efter 1.5 times tid holder bandet en pause. Folk er opstemt og glade, de fleste snakker om musikken og sangeren. Det er dog her at mig og Mathilde beslutter os for at tage hjem. Men det har sammenlagt været en spændende oplevelse, der har givet mig et nyt syn på Pink Floyd.

//Karen Budtz & Mathilde Melin

Er du solist, er I et band, er I en duo, spiller du Rock, Pop, Folk, R&B, Blues, Singersongwriter eller anden genre, ligger der sange der trænger til at blive hørt af et lyttende publikum, så har du/I mulighed for, at skrive jer på listen som optrædende ved Open Mic som foregår på Pavillonen. Et forum og en scene hvor det kun handler om musikken, og kun på
musikkens præmisser og intet andet. Kom og skab nye kontakter, udveksle ideer på kryds og tværs, og få nye musikalske input.

 

 Det var med lyriske tekster og svævende melodier, da singer-songwriter Carl Emil Petersen torsdag d. 1. marts indtog Pavillon-scenen i Grenaa. Tidligere på dagen var der blevet afholdt Q&A, hvor unge fra Kulturskolen og UngNorddjurs havde muligheden, for at stille ham lige netop de spørgsmål, de havde på hjertet. Der blev spurgt om alt mellem himmel og jord, lige fra hvilket gear han havde med på scenen, til hvem hans yndlings Brøndby-spiller var. Der blev også snakket om løsrivelsen fra Ulige Numre og om de op- og nedture, man har sammen som band.