Denne blog drives og udgives af UngNorddjurs.

Vi hylder retten til at ytre sig frit. Men vi insisterer også på at man skal holde en god tone, både i blog-posts her på siden, og i kommentarerne til disse. Derfor forbeholder vi os retten til - uden varsel - at redigere, eller helt fjerne indlæg, der efter vores mening ikke lever op til begrebet almindelig god tone, eller som strider imod UngNorddjurs' grundlæggende værdier og politikker.

Som blogger eller kommentator er man er man naturligvis velkommen til sige sin mening. Men vi gør opmærksom på, at holdninger der kommer til udtryk i blog-post og kommentarer på denne side, er udtryk for den enkelte skribents personlige mening, og er derfor ikke nødvendigvis identisk med UngNorddjurs' officielle holdning på området.

Brug af billeder

Vi tager ofte billeder i forbindelse med vore arrangementer og ture. En stor del af disse fotos kan ses i gallerierne på denne side. Ved indlevering af fotos til UngNorddjurs' gallerier overdrages også brugsretten af disse fotos til UngNorddjurs, der herefter frit kan benytte dem i forbindelse med deres PR-aktiviteter.

Vi tilstræber kun at bruge billeder af stemninger og situationer med flere personer involveret, og forsøger så vidt muligt at undgå, at publicere portræt-lignende fotos uden de medvirkendes samtykke.

Skulle du alligevel støde på et foto af dig selv, som du vil være ked af at få spredt ud i det offentlige rum, er du altid velkommen til at bede os om at slette det. Dette kan ske ved at sende en mail til Leif Andersen.

Privatliv

Når du logger ind på denne side for første gang, vil du samtidig blive tilmeldt vores nyhedsbrev, som vi sender ud med jævne mellemrum. Du kan til hver en tid framelde dig dette via et link i bunden af nyhedsbrevet. Vi respekterer dit privatliv, og kunne aldrig finde på at overdrage dine data til andre.